Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Links

Links Varaždin, Križanićeva 18, 42000 Varaždin
  • Otvoreno
  • Udaljenost: 8,825 km
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Links trgovinama za Aparat za brijanje BRAUN 7899CC je istekla. Akcije za kategoriju Ostali aparati za osobnu njegu

Aparat za brijanje BRAUN 7899CC
-28%

Aparat za brijanje BRAUN 7899CC u Links trgovinama

samo 305,13 € 424,58 €

Ova ponuda je neaktivna

5 načina rada – od nježnog (Sensitive) do intenzivnog (Turbo) kako biste prilagodili rad brijaćeg aparata svojem tipu kože i osobnim preferencijama.
Pametni brijaći aparat: Braunova sonična tehnologija očitava značajke vaše brade i prilagođava joj svoj rad. Brijaći aparat može osjetiti gustoću vaše brade i automatski po potrebi pojačati snagu motora.
4 specijalizirana brijaća elementa hvataju više dlačica jednim potezom nego što drugi uspijevaju u dva – a manje poteza znači i manje iritacije kože.
Dolazi s jedinom jedinicom za punjenje i čišćenje na bazi alkohola na svijetu, Clean&Charge, koja ima 4 funkcije te pritiskom na prekidač higijenski čisti i podmazuje vaš brijaći aparat kako bi svakoga dana bio kao nov.
Sadržaj: brijaći aparat iz linije Braun Series 7 premium, jedinica Clean&Charge s 4 funkcije, patrona sa sredstvom za čišćenje na bazi alkohola, putni etui, četkica za čišćenje, utikač Smart Plug za automatsko prilagođavanje naponu u rasponu 100-240 V.
Opis proizvoda:
Braun Series 7
Pametni brijaći aparat koji očitava i prilagođava se značajkama vaše brade. Brijaći aparat Braun Series 7 opremljen je soničnom tehnologijom koja očitava značajke vaše brade i u skladu s njima prilagođava rad aparata. Četiri brijaća elementa hvataju više dlačica jednim potezom kako biste mogli uživati u temeljitom, ugodnom brijanju bez ikakvih kompromisa. Izvanredni rezultati brijanja kombiniraju temeljitost i udobnost za kožu, ne pristajući ni na kakve kompromise. Birajući Braun Series 7 birate najsuvremeniji brijaći aparat s vodećom tehnologijom.
Primarne značajke :
4 brijaća elementa -svaki specijaliziran za različit tip dlačica, pa brijaći aparat može uhvatiti čak i najtvrdoglavije dlačice u jednom potezu. A manje poteza znači i manje iritacija kože.
Pametni brijaći aparat-Braunova sonična tehnologija očitava značajke vaše brade i automatski im prilagođava svoj rad. Tamo gdje je brada gušća, aparat odmah snažnije radi. To je pametno!
Personalizirano brijanje-možete birati između pet načina rada od nježnog (Sensitive) do intenzivnog (Turbo) kako biste prilagodili rad brijaćeg aparata svojem tipu kože i osobnim preferencijama. I sve to jednim pritiskom na gumb.
8-D prilagodba konturama-svojom potpuno fleksibilnom glavom i pokretljivim elementima za rezanje dlačica, brijaći aparati iz Series 7 nježno se prilagođavaju vašoj koži i hvataju više dlačica jednim potezom nego što to drugima uspijeva u dva.
Ostale značajke:
Svakoga dana kao nov-Clean&Charge, jedina jedinica za punjenje i čišćenje na bazi alkohola s 4 funkcije na svijetu jednim pritiskom na prekidač eliminira 99,99% mikroba i bakterija. Također automatski puni i podmazuje vaš brijaći aparat.
Wet&Dry: suho i mokro brijanje -aparati iz Series 7 prikladni su i za suho i za mokro brijanje s vodom ili pak pjenom odnosno gelom koji će olakšati klizanje aparata pa će sve djelovati još glađe na koži.
100% vodootpornost-doživite vrhunsku kvalitetu s njemačkim potpisom. Svi su Braunovi brijaći aparati vodootporni do dubine od 5 metara, što ih čini praktičnima za ispiranje pod tekućom vodom ili pod tušem.
50 minuta bežičnog brijanja-najnaprednija litij-ionska baterija nikada ne gubi performanse te je u potpunosti puna u roku od jednog sata. Premium zaslon prikazuje preostalo vrijeme brijanja s trenutnim stanjem baterije.

Od: 19.03.2019 do: 27.04.2019 ili do isteka zaliha

Aparat za brijanje BRAUN 7899CC

Raspoloživost i cijena

Akcija u Links trgovinama za Aparat za brijanje BRAUN 7899CC je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 5 proizvoda za kategoriju Ostali aparati za osobnu njegu. Links poslovnica na adresi Križanićeva 18 (8,825 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Links poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Sve Braun akcije

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Links Varaždin

Križanićeva 18 42000 Varaždin

8,819 km

Links Rijeka

Ulica Josipa Jurja Strossmayera 8A 51000 Rijeka

8,848 km

Links Koprivnica

Ante Starčevića 22a 48000 Koprivnica

8,849 km

Links Škorpikova

Škorpikova 11 10000 Zagreb

8,851 km