Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija Dječja autosjedalica baby-safe i-size bundle robne marke römer Römer je istekla ili se više ne nalazi na Njuškalo katalozima. Akcije za kategoriju Oprema za bebe

Dječja autosjedalica baby-safe i-size bundle robne marke römer Römer

samo 330,48 € 423,39 €

NARUČI ONLINE ►

Dječja autosjedalica pruža sigurnost i udobnost za novorođenčad pa sve do 12 mjeseci starosti. Vrlo jednostavno se prilagođava rastu djeteta i pruža mu maksimalnu sigurnost za vrijeme razvoja sve dok ne dosegne visinu od 75 cm.  Autosjedalica sadrži umetak za novorođenče za dodatnu udobnost koji ujedno pruža i dodatnu sigurnost na način da apsorbira silu udarca u slučaju sudara. Umetak se može skinuti i namjestiti prema veličini i rastu djeteta tako mu pružajući više udobnosti i prostora kako dijete raste.Kada putujete s malom bebom, potpuno je razumljivo kako je teško odlučiti najbolji ležeći položaj za bebu. Obzirnom da mali djetetovi mišići nisu dovoljno razvijeni što ravniji ležeći položaj je bolja, ali u isto vrijeme uspravniji položaj djeteta u autosjedalici je sigurniji u slučaju sudara. BABY-SAFE i-SIZE je patentirao ležeći položaj nudeći vam lagano rješenje – kada namjestite visinu umetka za glavu prema veličini vašeg djeteta ležeći položaj leđa i stražnjice se istovremeno pomiče za najbolji položaj prikladan sigurnosti i udobnosti djeteta. Kada koristite ovu autosjedalica sa BABY-SAFE i-SIZE FLEX BAZOM možete postići još idealniji ležeći položaj jer se baza svojim nagibom prilagođava sjedalu automobila formirajući idealnu ležeću poziciju za dijete u različitim tipovima automobila. Dimenzije: 44 x 103 x 131 cm.

Od: 10.07.2018 do: 31.12.2018 ili do isteka zaliha

Akcija za Dječja autosjedalica baby-safe i-size bundle robne marke römer Römer je istekla 31.12.2018. Na Njuškalo katalozima trenutno ima 0 akcije u kategoriji Autosjedalice.

Sve My Baby Lou akcije

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Dječji svijet:

Dom i vrt u tvojoj blizini

Tedi Dubrava

Trg Drage Iblera 10 10000 Zagreb

331 m

Kik - Martićeva

Martićeva ulica 9 10000 Zagreb

395 m

Posteljina.hr Ilica

Ilica 16 10000 Zagreb

682 m

Pepco - Centar Cvjetni

Trg Petra Preradovića 6 10000 Zagreb

695 m