Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija Dječja kolica 3u1 Chicco Trio Sprint Blue Passion je istekla ili se više ne nalazi na Njuškalo katalozima. Akcije za kategoriju Dječja kolica

Dječja kolica 3u1 Chicco Trio Sprint Blue Passion

samo 395,51 € 449,93 €

Chicco Trio Sprint dječja kolica 3u1 u plavoj boji Blue Passion imaju sve što je potrebno za roditelja i dijete od rođenja do 3 godine.U komplet uključeno: konstrukcija kolica, sportsko sjedalo, autosjedalica Synthesis XT-Plus (grupa 0+), košara, torba, shopping košara i navlaka za kišu.

Chicco Trio Sprint dječja kolica 3u1 namijenjena su za bebe od rođenja do 3. god. Sportsko sjedalo fiksirano je prema naprijed i kao takvo ga ne možete okrenuti prema nazad. Naslon za leđa prilagodljiv je položaju djeteta i možete ga namjestiti u 5 različitih položaja i tako djetetu omogućiti udoban san ili veselu vožnju. Dijete je osigurano pojasevima s 5 točaka učvršćivanja tijekom cijele vožnje, a na njima se nalazi i zaštitna prečka. Udoban san osigurat će i naslon za noge koji se može podesiti u 2 položaja. Velika kupola zaštititi će vaše dijete od sunca, vjetra ili kiše.

Košara je namijenjena za bebu do 10 kg težine, a vrlo jednostavno se postavlja na konstrukciju. Ručka je odvojena od kupole koja zajedno s presvlakom štiti dijete od svih neželjenih vanjskih utjecaja. Zimska navlaka za košaru se kasnije premješta na sportsko sjedalo i tako postaje navlaka za noge na sportskom sjedalu. Materijali su lagani i udobni za bebu. Tijekom bebina rasta možete jednostavno podesiti naslon za leđa.

Autosjedalica Synthesis XT-Plus (grupa 0+) namijenjena je za dijete od rođenja do 13. kilograma. Autosjedalica je osvojila 4 zvjezdice na Europskom testu 2006. godine u svojoj kategoriji. Unutar autosjedalice nalazi se udoban jastuk koji se koristi prvih pola godine, nakon čega ga možete ukloniti. Autosjedalica u automobil se postavlja pomoću pojaseva automobila i okrenuta je u suprotnom smjeru vožnje. Čvrsti, lagani okvir kolica izrađen je od aluminija što roditeljima omogućava upravljanje kolicima. Na samu konstrukciju jednostavno se postavlja autosjedalica i košara. Gumeni stražnji kotači su dupli i tako omogućavaju bolju stabilnost kolica, a na njima se nalazi kočnica kao i amortizeri za udobniju vožnju. Prednji kotači su rotirajući i mogu se zakočiti u jedan položaj te pružaju lakše upravljanje kolicima. Ručke se okreću oko svoje osi, pa se mogu podesiti kako bi se kolica mogla lagano voziti jednom rukom. Jednostavno rasklapanje i sklapanje kolica u sistem kišobrana i tako sklopljena stoje samostalno. Na dnu konstrukcije nalazi se i velika shopping košara. Navlake s kolica, autosjedalice i košare lagano se skidaju. Sve su perive u perlici za rublje.

Dimenzije kolica (DxŠxV): 87 x 54 x 104 cm Dimenzije sklopljenih kolica: 39 x 32 x 95 cm Težina kolica sa sportskim sjedalom: 9 kg

Akcija za Dječja kolica 3u1 Chicco Trio Sprint Blue Passion je istekla 10.01.2018. Na Njuškalo katalozima trenutno ima 3 akcije u kategoriji Dječja kolica.

Sve Chicco akcije

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Dječji svijet:

Dječji svijet u tvojoj blizini

Ontario Pazin

Dinka Trinajstića 2 52000 Pazin

7,447 km

Denis Pula

Stoja 14 a 52000 Pula

7,464 km

Ciciban Pula

Flanatička 4 52000 Pula

7,465 km

Ontario Pula

Zagrebačka 10 52000 Pula

7,465 km