Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija Elegantan i praktičan set dječjih kolica je istekla ili se više ne nalazi na Njuškalo katalozima. Akcije za kategoriju Dječja kolica

Elegantan i praktičan set dječjih kolica

samo 927,73 €

NARUČI ONLINE ►

Set dječjih kolica ''Bebetto Bresso'' kombiniraju eleganciju s modernim dizajnom. Kolica odlikuje velika funkcionalnost, kvaliteta, udobnost i sigurnost. Konstrukcija je izrađena od laganog aluminija koja osigurava apsorpciju kad vozite po neravninama. Kolica imaju amortizere na stražnjim i prednjim kotačima i dodatne amortizere na samoj konstrukciji za dodatnu udobnost. Okvir se može jednostavno sklopiti pritiskom na gumb. Nakon sklapanja konstrukcije kolica su malih dimenzija i vrlo se jednostavno mogu staviti u prtljažnik automobila. Košara dječjih kolica osigurat će udobnost i sigurnost djece. Madrac izrađen od kokosovih vlakana otporan je na vlagu i ostaje u izvrsnom stanju dugo vremena. Košara ima gumb za podešavanje položaja naslona za leđa koji se nalazi s vanjske strane, pa je podešavanje moguće bez uznemiravanja djeteta. Sjenilo košare ime ugrađenu mrežicu za ventilaciju, a na donjem djelu košare može biti postavljeno reguliranje protoka zraka u košari. Košara ima mogućnost da se sjedalo namjesti prema naprijed što omogućuje zaštitu bebe od hladnijeg vjetra i vremena. Sportsko sjedalo pruža udobnost i sigurnost zahvaljujući pojasu koji se kopča u 5 točaka. Sjedalo ima prozorčić za lakši kontakt s djetetom. Oslonac za noge se lako održava čistim. U set je uključena košara, sportsko sjedalo, autosjedalica (u 3u1 varijanti), aluminijski okvir, praktična torba, shopping košarica, madrac, pokrov za kišu, zaštita protiv komaraca i držač za čašu.

Od: 27.02.2019 do: isteka zaliha

Akcija za Elegantan i praktičan set dječjih kolica je istekla 20.03.2019. Na Njuškalo katalozima trenutno ima 3 akcije u kategoriji Dječja kolica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Dječji svijet:

Dom i vrt u tvojoj blizini

Tedi Umag

Ulica Poduzetnika 7 52470 Umag

7,408 km

Kik Umag

1. Svibnja bb EG 52470 Umag

7,408 km

Namještaj Mima Umag

Ungarija BB 52470 Umag

7,409 km

Prima namještaj Novigrad

Stancija Vinjeri bb 52466 Novigrad

7,418 km