Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .

Sonus Art

Sonus Art, Šarengradska 1, 10000 Zagreb
  • Otvoreno
  • Udaljenost: 8,861 km
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Sonus Art trgovinama za Hi-fi reciver Marantz M-CR612 melody X je istekla. Akcije za kategoriju Ostala audio, video, foto oprema

Hi-fi reciver Marantz M-CR612 melody X
Aktualno

Hi-fi reciver Marantz M-CR612 melody X u Sonus Art trgovinama

samo 696,79 € 1 kom.

Ova ponuda je neaktivna

Snaga: Najnoviji mrežni CD receiver iz Marantza koji pruža iznimne performanse, a uz četiri visokoučinkovita digitalna pojačala možete ga jednostavno konfigurirati za pogon dva para zvučnika s neovisnom kontrolom glasnoće svakog para.

Dugogodišnja tradicija: Skupina inženjera s preko 65 godina iskustva i Hi-Fi stručnosti dizajnirala je mrežni CD receiver koji pruža iznimne performanse svih vaših glazbenih zbirki. Uživajte u najboljoj kvaliteti zvuka, digitalno ili analogno, iz bilo kojeg izvora.

Elegancija: Melody X kombinira profinjenu eleganciju i promišljeni dizajn sve spojeno u kompaktnom mrežnom CD receiveru. Dolazi u dvije atraktivne boje, high-gloss crnoj i klasičnoj silver-gold, a taj suvremen izgled savršeno nadopunjuje njegovu vrhunsku izvedbu.

Neograničeni glazbeni izvori: Glazbeni streaming omogućen je iz svih vaših omiljenih izvora: putem servisa kao što su Spotify, Deezer, Tidal, Sound Cloud… te s Internet Radija i vašeg smartphone-a putem Bluetootha ili AirPlay 2 aplikacije.

Ulazi: Povežite vašu digitalnu TV ili kabelsku/satelitsku TV i Blu- Ray ili DVD uređaj na bilo koji od dva digitalna audio ulaza na receiveru i on će se automatski uključiti kako biste mogli uživati u punom dinamičkom rasponu zvuka iz vaših omiljenih filmova i TV emisija.

Glasovna kontrola: Omogućena je jednostavna kontrola glasa i potpuna fleksibilnost putem vodećih glasovnih asistenata. Recite svoje naredbe putem Amazon Alexe, Google Assistant ili Apple Siri glasovnih asistenata. Zatražite reprodukciju omiljene glazbe, pojačajte glasnoću, prebacite na sljedeći audiozapis, mijenjajte ulaze i još mnogo toga.

Hi-fi reciver Marantz M-CR612 melody X

Raspoloživost i cijena

Akcija u Sonus Art trgovinama za Hi-fi reciver Marantz M-CR612 melody X je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 29 proizvoda za kategoriju Ostala audio, video, foto oprema. Sonus Art poslovnica na adresi Šarengradska 1 (8,861 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Sonus Art poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Sonus Art

Šarengradska 1 10000 Zagreb

8,856 km