Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .

Ronis

Ronis Galerija sjever, Svetojelenska cesta 25, 40000 Čakovec
  • Otvoreno
  • Udaljenost: 6,824 km
  • Akcije: 235
Ovo je ponuda trgovačkog centra
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Ronis trgovinama za Igraća konzola Sony playstation classic + 20 igara je istekla. Akcije za kategoriju Igraće konzole

Igraća konzola Sony playstation classic + 20 igara
-33%

Igraća konzola Sony playstation classic + 20 igara u Ronis trgovinama

samo 299,00 kn umjesto 449,00 kn

Ova ponuda je neaktivna

OPIS ARTIKLA

PlayStation Classic iako u svemu, uključujući gumbe i kontrolere, nalik izvorniku danas jedne od najpopoularnijih igraćih konzola dolazi u minijaturnoj veličini i s čak 20 predinstaliranih igara kao što su Final Fantasy VII, Jumping Flash!, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 i Wild Arms. Savršeno je prilagođen nostalgičnim PlayStation fanovima koji su uživali u satima igranja originalnog PlayStationa, ali i za nove igrače koji žele doživjeti iskustvo klasičnih PlayStation igara 90-ih godina. Konzola izlazi 3. prosinca 2018. godine u ograničenim količinama. PlayStation Classic uključuje HDMI™ kabel za spajanje na vanjske zaslone kao što su TV monitori i USB kabel koji treba spojiti na kupljen USB AC adapter* za napajanje iz utičnice. Odabrane podržane naslove korisnici mogu igrati sa svojim prijateljima ili protiv njih s dva kontrolera spojena na konzolu.

Predinstalirane igre: Grand Theft Auto, Battle Arena Toshinden, R4 Ridge Racer Type 4, Mr Driller, Metal Gear Solid, Twisted Metal, Oddworld: Abe's Oddysee, Syphon Filter, Rayman, Tekken 3, Tom Clancy's Rainbow Six, Wild Arms, Jumping Flash!, Cool Boarders 2, Final Fantasy VII, Destruction Derby, Revelations: Persona, Super Puzzle Fighter II Turbo, Intelligent Qube, Resident Evil Director's Cut?

SPECIFIKACIJE:
Video output: 720p, 480p
Audio output: Linearni PCM
Ulaz/Izlaz: HDMI ™ izlazni priključak
USB priključak: (Micro-B) *4
Priključak kontrolera x 2
Snaga: DC 5V / 1.0A
Maximum rated power: 5W
Eksterne dimenzije: Cca. 149 x 33 x 105mm (5.8 x 1.3 x 4.1 in) (širina x visina x dubina) (isključujući kontrolere)
Masa
Konzola: Cca. 170g (6.0 oz)
Kontroler: Cca. 140g (4.9 oz)
Radna temperatura: 5°C do 35°C

* 1 Način prodaje može se razlikovati ovisno o zemlji / regiji u kojoj se proizvod prodaje.
* 2 Izgled vanjske kutije razlikuje se ovisno o zemlji / regiji u kojoj se proizvod prodaje.
* 3 Redoslijed naslova osim navedenih pet naslova može se razlikovati ovisno o zemlji / regiji u kojoj se proizvod prodaje.
* 4 Naslovi softvera ne mogu se preuzeti putem downloada ili na nekog drugog načina. Periferni uređaji za PlayStation®, poput memorijskih kartica, ne mogu se koristiti s PlayStationom Classic.
* 5 Za upotrebu ove konzole potrebno je kupiti komercijalno dostupan USB AC adapter. Koristite AC adapter koji podržava 5 V, 1.0 A USB (Tip A) izlaz. Međutim, nema jamstva da su svi AC adaptori kompatibilni s vašom konzolom.

Od: 01.10.2019 do: 31.10.2019 ili do isteka zaliha

Igraća konzola Sony playstation classic + 20 igara

Raspoloživost i cijena

Akcija u Ronis trgovinama za Igraća konzola Sony playstation classic + 20 igara je istekla. Njuškalo popusti trenutno ima sniženje 2 proizvoda za kategoriju Igraće konzole. Ronis poslovnica na adresi Svetojelenska cesta 25 (6,824 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Ronis poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Ronis Galerija sjever

Svetojelenska cesta 25 40000 Čakovec

6,820 km

Ronis Velesajam

Av. Dubrovnik 15A 10020 Zagreb

6,826 km