Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija Kišobran kolica robne marke jimmylee Jimmylee je istekla ili se više ne nalazi na Njuškalo popustima. Akcije za kategoriju Vrt, alati i građenje

Kišobran kolica robne marke jimmylee Jimmylee

samo 1.690,00 kn

NARUČI ONLINE ►

Uživajte u dugim šetnjama i bezbrižnim trenucima s Vašim djetetom zahvaljujući ovim praktičnim i jednostavnim kišobran kolicima "Smart", koja su dio robne marke JIMMYLEE. Postolje je izrađeno od plastificiranog aluminija u crnoj boji, dok je navlaka izrađena od kvalitetnih sintetičkih vlakana u svijetlo sivoj boji. Ova kišobran kolica kombiniraju funkcionalnost s modernim dizajnom. Pogodna su za djecu do cca 25 kg težine. Sadrže sigurnosnu prečku, kupolu, košaru za kupovinu i otklopiv naslon za noge koji su uključeni u cijenu. Šetnje će biti još bolje zahvaljujući zakretnim dvostrukim kotačima sa zračnim komorama koji su okretni za 360°, ali koje također možete i fiksirati s obzirom na situaciju. Zahvaljujući zapornoj kočnici, kotačima s kugličnim ležajevima, sigurnosnom pojasu u pet točaka i priborom za osiguranje tereta Vaše dijete će u svakom trenutku biti savršeno sigurno. Priuštite si ova praktična i moderna kišobran kolica i uživajte u zajedničkim šetnjama sa svojom obitelji.
Dimenzija cca 115 x 56 x 105 cm.

Od: 23.06.2020 do: isteka zaliha

Kišobran kolica robne marke jimmylee Jimmylee

Raspoloživost i cijena

Akcija za Kišobran kolica robne marke jimmylee Jimmylee je istekla 07.07.2020. Na Njuškalo popustima trenutno ima 3852 akcije u kategoriji Vrt, alati i građenje.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Vrt, alati i građenje:

Dom i vrt u tvojoj blizini

Tedi Umag

Ulica Poduzetnika 7 52470 Umag

6,680 km

JYSK Umag

Ungarija 39b 52470 Umag

6,682 km