Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .

Ikea

Ikea, Ulica Alfreda Nobela 2, 10361 Otok Svibovski
  • Otvoreno
  • Udaljenost: 6,615 km
  • Akcije: 734
  • 3 katalozi
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Ikea trgovinama za Kuhinja Metod/Lerhyttan je istekla. Akcije za kategoriju Kuhinje i blagavaonice

Kuhinja Metod/Lerhyttan
Aktualno

Kuhinja Metod/Lerhyttan u Ikea trgovinama

samo 43.769,00 kn 1 kom.

Ova ponuda je neaktivna

Kuhinja s LERHYTTAN crno bajcanim vratima, frontama ladica, staklenim vratima, MAXIMERA ladicama s nježnim zatvaranjem, NOVOM VADHOLMA jedinicom s ladičarima, policama za vino i otvorenim elementom. METOD okviri elemenata, bijela melaminska folija. LERHYTTAN vrata/fronte ladica, bajcani, prozirno lakirani puni jasen/jasenov furnir i vrata od kaljenog stakla. MAXIMERA ladice, čelik premazan prahom i melaminska folija. VADHOLMA jedinica s ladičarima/policama za vino/ otvorenim elementom, bajcani, prozirno lakirani jasenov furnir. Nadopunjeno ENERYDA crnim kvakama/ručkama od aluminija premazanog prahom i SKOGSÅ hrastovom radnom pločom.

Izvrsna je samo ona kuhinja u kojoj svi vole boraviti. U njoj djeca i odrasli rado kuhaju, igraju se, pišu domaće zadaće te obavljaju mnoge druge zajedničke aktivnosti. Ova LERHYTTAN kuhinja s VADHOLMA kuhinjskim elementima ima izdrž ljiva i lako dostupna rješenja kako bi se svi mogli okupiti i provesti ugodno vrijeme zajedno.

Kuhinja Metod/Lerhyttan

Raspoloživost i cijena

Akcija u Ikea trgovinama za Kuhinja Metod/Lerhyttan je istekla. Njuškalo popusti trenutno ima sniženje 331 proizvoda za kategoriju Kuhinje i blagavaonice. Ikea poslovnica na adresi Ulica Alfreda Nobela 2 (6,615 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Ikea poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Namještaj i uređenje doma:

poslovnice u tvojoj blizini

Ikea

Ulica Alfreda Nobela 2 10361 Otok Svibovski

6,612 km