Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija Ležaljka Dove Grey Chicco Balloon je istekla ili se više ne nalazi na Njuškalo katalozima. Akcije za kategoriju Ostala oprema za bebe

Ležaljka Dove Grey Chicco Balloon

samo 78,97 € 91,58 €

Chicco Balloon u sivoj boji Dove Grey čvrsta je i stabilna ležaljka za bebe s mobilnom elektroničkom igračkom i vibracijom. Balloon ležaljka namijenjena je za dijete od rođenja pa sve do 9 mjeseci, a tijekom rasta bebe možete podešavati naslon ležaljke. Nakon 9 mjeseci djeteta i kad je dijete već samostalno, ležaljku možete pretvoriti u djetetovu prvu stolicu kojom se dijete može koristiti do 18 kg.

U kompletu s ležaljkom je mobilna elektronička igračka koju možete skinuti s ležaljke i koristiti u krevetiću za umirivanje i uspavljivanje bebe, ali i za igru gdje god se našli. Elektronička igračka proizvodi mnoštvo zvukova i melodija, a možete snimiti poruku s Vašim glasom do 30 sekundi kako bi Vaša beba imala osjećaj da ste u blizini. Lagana vibracija ležaljke služi Vam kako bi lakše umirili ili uspavali dijete. Chicco Balloon ležaljka je napravljena od aluminija, to je čini laganom i pogodnom za transport.

Okvir je blago zaobljen pa dijete možete lagano i ljuljati, a pri tom trebate sklopiti prednju nogicu. Sigurnost dijeta osigurana je zaštitnim pojasom u 3 točke vezanja. Mekana pamučna navlaka preko cijele ležaljke s antialergijskim jastukom daje bebi veću ugodnost, pa može duže vrijeme spavati i biti u njoj.

Navlaka se lako skida i možete je oprati u perilici za rublje. Dimenzije ležaljke (DxŠxV): 78 x 43 x 32-62 cm Dimenzije sklopljene ležaljke: 80 x 43 x 15 cm Težina ležaljke: 4,2 kg

Akcija za Ležaljka Dove Grey Chicco Balloon je istekla 10.01.2018. Na Njuškalo katalozima trenutno ima 3 akcije u kategoriji Ostala oprema za bebe.

Sve Chicco akcije

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Dječji svijet:

Dječji svijet u tvojoj blizini

Ciciban Donji Grad Zagreb

Jurišićeva 9 10000 Zagreb

314 m

Denis Centar Cvjetni

Trg Petra Preradovića 4 10000 Zagreb

724 m

Ontario Ilica

Ilica 41 10000 Zagreb

1 km

Ontario Kvatrić

Kvaternikov Trg 11 10000 Zagreb

1 km