Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Auto Partes

Auto Partes, Slavonska Avenija 15, 10000 Zagreb
  • Otvoreno
  • Udaljenost: 8,865 km
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Auto Partes trgovinama za Nano premaz/keramička zaštita za folije, plastične i vinilne površine 50ml komplet C.QUARTZ SKIN je istekla. Akcije za kategoriju Auto kozmetika i tekućine

Nano premaz/keramička zaštita za folije, plastične i vinilne površine 50ml komplet C.QUARTZ SKIN
-25%

Nano premaz/keramička zaštita za folije, plastične i vinilne površine 50ml komplet C.QUARTZ SKIN u Auto Partes trgovinama

samo 59,59 € 79,50 €

Ova ponuda je neaktivna

CQUARTZ Skin je zaštita razvijena za primjenu na širokom rasponu materijala – od folija za vozila (u boji i prozirnih), vinil filmova, kao i obloga od meke i tvrde plastike.
Kako su UV zrake od sunca najveći neprojatelja za folije i plastiku CQUARTZ SKIN dizajniran je od početka sa snažnim UV blokatorima! Sa UVA i UVB otpornim česticama impregniranim u nano strukturu CQUARTZ SKIN-a, možete biti sigurni da ste osigurali najbolju moguću zaštitu površine za vaše folirane i plastične površine!
CQUARTZ SKIN također nudi otpornost na većinu kemikalija, soli i vanjske kontaminate iz okoliša, kao i izvrsnu UV zaštitu! Ovaj visoko specijalizirani nano-premaz CQUARTZ SKIN dodaje na tretiranu površinu „bogat“ izgled uz nevjerojatnu odbojnost od vode i prljavštine od koje očekujemo višegodišnju (MINIMALNO 2 GODINE) izdržljivost!
Kada se radi o mat i satenskim folijama, kao i plastičnim dijelovima, veliki izazov s keramičkim premazima na takvim površinama uvijek je bio visoki rizik od nanošenja jer se te površine ne mogu polirati. Sa CQUARTZ SKINOM taj je izazov riješen! Ako je napravljena pogreška ili je premaz oštećen ili ga je potrebno ukloniti iz bilo kojeg razloga, možete ga jednostavno ukloniti s otopinom za skidanje … nema potrebe za abrazivima!
CQUARTZ SKIN lako se nanosi na pravilno pripremljene površine i može se koristiti čak i na mat i satenskim folijama kada se koristi prema uputama! CQUARTZ SKIN omogućuje jednostavno korištenje u svim klimatskim uvjetima, brisanje i skidanje radi se s lakoćom za svakoga tko je obučen za nanošenje premaza.
Komplet uključuje:
1x 50ml Cquartz Skin u bočici
1x CarPro pjenasti aplikator
5x 4 ”MF antilop aplikatori
Reflektirajuća Cquartz hologramska naljepnica

Od: 03.01.2020 do: 03.02.2020 ili do isteka zaliha

Nano premaz/keramička zaštita za folije, plastične i vinilne površine 50ml komplet C.QUARTZ SKIN

Raspoloživost i cijena

Akcija u Auto Partes trgovinama za Nano premaz/keramička zaštita za folije, plastične i vinilne površine 50ml komplet C.QUARTZ SKIN je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 2 proizvoda za kategoriju Auto kozmetika i tekućine. Auto Partes poslovnica na adresi Slavonska Avenija 15 (8,865 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Auto Partes poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Auto Moto:

poslovnice u tvojoj blizini

Auto Partes

Slavonska Avenija 15 10000 Zagreb

8,859 km