Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Links

Links Rijeka, Ulica Josipa Jurja Strossmayera 8A, 51000 Rijeka
  • Zatvoreno
  • Udaljenost: 10,053 km
  • 1 katalozi
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Links trgovinama za Narukvica FITBIT Charge 4 SE Reflective Woven, HR, GPS, Fitbit pay je istekla. Akcije za kategoriju Ostala informatička oprema

Narukvica FITBIT Charge 4 SE Reflective Woven, HR, GPS, Fitbit pay
-10%

Narukvica FITBIT Charge 4 SE Reflective Woven, HR, GPS, Fitbit pay u Links trgovinama

samo 143,21 € 159,13 €

Ova ponuda je neaktivna

Charge 4 Black prvi Fitbitov tracker koji ima ugrađeni GPS na udobnoj narukvici, za korištenje za vrijeme trčanja, planinarenja, vožnje bicikla i sl. kako bi vidjeli tempo i udaljenost na ekranu.

Aktivne zone - za praćenje aktivnosti u minutama radi lakšeg razumijevanja koliko naporno vježbate i pomoći u bržem postizanju ciljeva.

Novi mod vježbanja na otvorenom koji koristi ugrađeni GPS za praćenje rute tijekom vožnje kayaka, skijanja i dr. Nakon aktivnosti na otvorenom pratite svoj napredak s kartom intenziteta vježbanja u aplikaciji koja prikazuje promjene u otkucajima srca kroz vašu rutu.

Slušanje omiljenih pjesama s kontrolama Spotify aplikacije na svojoj ruci. 24/7 otkucaji srca za praćenje otkucaja u mirovanju i bolje mjerenje potrošenih kalorija, praćenje laganog, dubokog i REM sna, obavijesti o pozivima, porukama te s aplikacija, slanje kratkih odgovora na poruke (samo Android), 20+ modova vježbi, prilagođene vježbe disanja, različita naličja sata, ekran s automatskim podešavanjem svjetline ovisno o trenutnom ambijentalnom svjetlu, žensko zdravlje: praćenje menstrualnih ciklusa, bilježenje simptoma, procjena ovulacije te plodnih dana.

Vodootporan je do 50m, baterija traje do 7 dana (do 5 sati s korištenjem GPSa). Tanak, udoban i lagan dizajn, s izdržljivim Corning® Gorilla® staklom 3. Dolazi s klasičnom narukvicom (malom i velikom) i kabelom za punjenje.

Dolazi s dvije narukvice: granitna pletena narukvica (S i L veličine) i crna klasična narukvica (S i L veličine) i kabelom za punjenje.

Od: 03.11.2021 do: 30.11.2021 ili do isteka zaliha

Narukvica FITBIT Charge 4 SE Reflective Woven, HR, GPS, Fitbit pay

Raspoloživost i cijena

Akcija u Links trgovinama za Narukvica FITBIT Charge 4 SE Reflective Woven, HR, GPS, Fitbit pay je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 36 proizvoda za kategoriju Ostala informatička oprema. Links poslovnica na adresi Ulica Josipa Jurja Strossmayera 8A (10,053 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Links poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Links Rijeka

Ulica Josipa Jurja Strossmayera 8A 51000 Rijeka

10,051 km

Links Varaždin

Križanićeva 18 42000 Varaždin

10,056 km

Links Pula

Viška 2a 52100 Pula

10,062 km

Links Škorpikova

Škorpikova 11 10000 Zagreb

10,077 km