Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Links

Links Zagreb Trešnjevka, Glamočka 1, 10000 Zagreb
  • Otvoreno
  • Udaljenost: 3 km
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Links trgovinama za Narukvica GARMIN Vivosport, vel.S/M, GPS, praćenje aktivnosti, senzor otkucaja, roza je istekla. Akcije za kategoriju Ostala informatička oprema

Narukvica GARMIN Vivosport, vel.S/M, GPS, praćenje aktivnosti, senzor otkucaja, roza
-15%

Narukvica GARMIN Vivosport, vel.S/M, GPS, praćenje aktivnosti, senzor otkucaja, roza u Links trgovinama

samo 90,12 € 106,05 €

Ova ponuda je neaktivna

Pametni uređaj za praćenje aktivnosti s GPS-om i senzorom pulsa koji puls mjeri na zapešću
Vježbajte u zatvorenom prostoru ili upotrijebite ugrađeni GPS kako biste precizno pratili aktivnosti na otvorenom
Uključuje alate za praćenje kondicije kao što su maksimalni VO2 i procjene kondicijske dobi
Cjelodnevno praćenje stresa pomaže vam da osluškujete reakcije tijela na potencijalne izvore stresa
Odlikuje se zaslonom u boji Garmin Chroma Display™ koji je uvijek uključen i tankim profilom
Iskoristite funkcije povezivosti2 kao što su pametne obavijesti, LiveTrack i još mnogo toga
Trajanje baterije3: do 7 dana kao pametni sat; 8 sati u GPS načinu rada

Ovaj uređaj za praćenje aktivnosti odlikuje se brojnim funkcijama koje potiču na kretanje1. Ako je dovoljno kompaktan da bude prikladan u bilo kojoj situaciji, vívosport sadrži ugrađeni GPS koji vam omogućuje da precizno pratite aktivnosti na otvorenom i istovremeno sadrži niz aktivnosti u zatvorenom. Pruža vam alate za praćenje kondicije i cjelodnevno praćenje stresa uz praktične funkcije povezivanja, uključujući automatske prijenose u online fitness zajednicu Garmin Connect™. Radi se o potpunom paketu za praćenje aktivnosti.

Sportske aktivnosti u kući ili na otvorenom
Ugrađeni GPS omogućuje vam da se aktivnostima bavite na otvorenom. Tijekom trčanja, hodanja ili vožnje vívosport prati udaljenost, vrijeme i brzinu ili tempo, te vam čak izrađuje kartu rute u usluzi Garmin Connect. Također sadrži učitane dodatne mjerene aktivnosti, uključujući vježbe snage i kardio vježbe, kako biste mogli vježbati onako kako volite.

Sportske aktivnosti u kući ili na otvorenom
Dnevno praćenje kondicije i stresa
Pratite ključne aspekte svoje kondicije i zdravlja pomoću Elevate™ neprekidnog mjerenja pulsa na zapešću1. Zahvaljujući podacima o pulsu koje prikuplja vívosport može procijeniti vaš maksimalni VO2 i kondicijsku dob, odnosno dva pokazatelja fizičke kondicije koja se mogu poboljšati s vremenom i redovitim vježbanjem. Također prati i vašu varijabilnost pulsa (HRV) koja se upotrebljava za izračun i prikaz vaše razine stresa. Cilj tog praćenja jest osvijestiti vas o tome kad fizički i emocionalni izvori izazivaju povećanje stresa kako biste mogli pronaći način otpuštanja istog.

Dnevno praćenje kondicije i stresa
Tanak dizajn, živopisan stil
Iznenadit će vas koliko je ovaj uređaj za praćenje aktivnosti tanak s obzirom na sve funkcije i sportove koje sadrži. Izvrsno pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju i u svakoj prilici, a savršen je za svakodnevno nošenje posebice jer ga možete nositi dok se tuširate ili plivate. Dodirni zaslon u boji Garmin Chroma Display koji je uvijek uključen odlikuje se brzim odzivom i dovoljno je osvijetljen da biste ga vidjeli čak i pri izravnoj sunčevoj svjetlosti. Uređaj za praćenje aktivnosti vívosport dostupan je u tri moderna stila s dva tona, stoga odaberite kombinaciju boja koja vam najviše odgovara.

Tanak dizajn, živopisan stil
Povežite se
Nakon što ga uparite s kompatibilnim pametnim telefonom, imat ćete pristup potpunom kompletu pametnih funkcija koje vam omogućuju praktičnost i pristupačnost na zapešću. Primajte tekstne poruke, ažuriranja društvenih medija, poruke e-pošte i još mnogo toga, pronađite svoj telefon, pristupite upravljanju glazbom i upotrebljavajte funkciju LiveTrack kako bi vaši prijatelji mogli pratiti vaše aktivnosti. Zahvaljujući automatskoj sinkronizaciji, vaše će se dovršene aktivnosti automatski prenositi u uslugu Garmin Connect.

Povežite se
Dijelite i natječite se
Sinkronizacija aktivnosti s uslugom Garmin Connect predstavlja puno više od načina pohrane podataka. Garmin Connect je uspješna online zajednica u kojoj se aktivni ljudi povezuju i natječu pridruživanjem izazovima, međusobno se potiču na uspjeh te čak dijele svoje uspješne trenutke putem društvenih medija. Usluga Garmin Connect besplatna je i dostupna na internetu ili vašem pametnom telefonu putem aplikacije Garmin Connect™ Mobile.

Širina: 21,0 mm
Debljina: 10,9 mm
Mala / srednja narukvica: opseg 122 – 188 mm
Velika narukvica: opseg 148 – 215 mm

Od: 02.10.2020 do: 30.11.2020 ili do isteka zaliha

Narukvica GARMIN Vivosport, vel.S/M, GPS, praćenje aktivnosti, senzor otkucaja, roza

Raspoloživost i cijena

Akcija u Links trgovinama za Narukvica GARMIN Vivosport, vel.S/M, GPS, praćenje aktivnosti, senzor otkucaja, roza je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 36 proizvoda za kategoriju Ostala informatička oprema. Links poslovnica na adresi Glamočka 1 (3 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Links poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Sve Garmin akcije

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Links Zagreb Trešnjevka

Glamočka 1 10000 Zagreb

3 km

Links Zagreb Dubrava

Dankovečka 5 10000 Zagreb

6 km

Links Škorpikova

Škorpikova 11 10000 Zagreb

9 km

Links Varaždin

Križanićeva 18 42000 Varaždin

61 km