Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija Nosiljka Ergobaby Orginal Adapt je istekla ili se više ne nalazi na Njuškalo katalozima. Akcije za kategoriju Ostala oprema za bebe

Nosiljka Ergobaby Orginal Adapt

samo 122,77 € 144,67 €

Ergobaby Original Adapt nosiljka Geo crne boje, pruža udobnost i ergonomičnost u nosiljci koja se jednostavno koristi u 3 položaja i prilagođava rastu djeteta od rođenja do vrtića, te je priznata kao “proizvod zdrav za kukove” od strane Međunarodnog instituta za displaziju kukova - International Hip Dysplasia Institute. Ergobaby Adapt nosiljka namijenjena je za korištenje od rođenja djeteta (3,2 kg) do 20 kilograma djeteta što je skoro do vrtićke dobi. Adapt je prva Ergobaby nosiljka koja se bez umetka može koristiti od rođenja. Osigurava da je dijete u nosiljci postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim koljenima, s guzom u razini ili ispod razine koljena i kralježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C. Dodatno podstavljene naramenice koje je moguće i prekrižiti, te pojas za struk s dvostrukim namještanjem i podrškom za lumbalni dio kralježnice pružaju novu razinu udobnosti za roditelje. Pritom ruke roditelja ostaju slobodne kako bi mogli ponijeti dodatne stvari, otvoriti vrata automobila, dati ruku drugom djetetu, odnosno ostati aktivni i produktivni u svojim svakodnevnim životima. Ergobaby Adapt nosiljka pruža tri ergonomična položaja za nošenje: - na trbuhu isključivo prema natrag, odnosno da je beba okrenuta prema osobi koja ju nosi, na boku i na leđima. Nosiljku Ergobaby Adapt nije moguće koristiti u položaju na trbuhu na način da dijete gleda prema naprijed. Nosiljka "raste s djetetom" i može se koristiti od rođenja do 20 kilograma. Meka i prilagodljiva podrška za glavu i vrat djeteta pruža udobnost. Kapuljača za privatnost i zaštitu od sunca koja se može spremiti u džepić na nosiljci. Cijela nosiljka je 100% pamučna i periva u perilici rublja do 30°C. Dužina naramenica je 73 do 124 cm, a opseg pojasa za struk: 66 do 140 cm.

Akcija za Nosiljka Ergobaby Orginal Adapt je istekla 10.03.2018. Na Njuškalo katalozima trenutno ima 3 akcije u kategoriji Ostala oprema za bebe.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Dječji svijet:

Dječji svijet u tvojoj blizini

Ontario Pazin

Dinka Trinajstića 2 52000 Pazin

7,447 km

Denis Pula

Stoja 14 a 52000 Pula

7,464 km

Ciciban Pula

Flanatička 4 52000 Pula

7,465 km

Ontario Pula

Zagrebačka 10 52000 Pula

7,465 km