Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .

Auto Partes

Auto Partes, Slavonska Avenija 15, 10000 Zagreb
  • Zatvoreno
  • Udaljenost: 7,260 km
  • Akcije: 62
  • 1 katalozi
Ručnik mikrofibra snažno-upijajući (50x55cm) CarPro DHydrate Drying Towel
-22%

Ručnik mikrofibra snažno-upijajući (50x55cm) CarPro DHydrate Drying Towel u Auto Partes trgovinama

samo 69,00 kn umjesto 89,00 kn

Naruči online

Akcija vrijedi do u Auto Partes poslovnici.

Predstavljamo novi CarPro DHydrate ručnik za sušenje! Dizajniran za jednostavno klizanje po površini vozila, ručnik DHydrate lako izvlači svaku kap vode s površine ostavljajući je besprijekornom, sjajnom i spremnom za divljenje! Jednostavno položite ručnik preko površine i polako ga povucite preko površine! DHydrate lako klizi preko voskanih, golih ili premazanih površina ostavljajući ih bez tragova te pomaže u izbjegavanju tragova/swirlova. Dizajniran i proizveden u Južnoj Koreji, DHydrate je svijetlo sive boje kako bi se lako vidjele moguće čestice prljavštine, a radi izbjegavanja swirlova. Lako se čisti u perilici!
Značajke:
Izrazito upijajući!
MicroFiber rub
Tagless
Lint Free
Ostaje mekan i siguran za boje nakon pranja
Tehnički podaci:
Veličina: 50x55cm
Mješavina: 80/20
Gsm: 540
Rub: Narančasta mikrovlakana
Boja: Siva
Njega mikrovlakana:
Kada brinete o ručnicima od mikrovlakana postoji nekoliko jednostavnih pravila za život. Ručnici od mikrovlakana trebaju se prati samo s ostalim ručnicima od mikrovlakana. Ako perete s drugim vrstama tkanina kao što su pamuk, itd., Mikrofiber će zadržati vlakna iz tih tkanina. Nikada nemojte koristiti omekšivače za tkanine ili sušilice. Prilikom sušenja na suncu ili sušenja u sušilici sušite ih na niskim temperaturama i nikada ih ne ostavljajte u sušilici dovoljno dugo da se zagrije. Mikrovlakna koji se zagrijavaju do određene točke se topi i postaje opasnost za boju. Ispiranje novih ručnika u stroju za pranje uvijek je dobra navika, ali također budite svjesni da neke boje mogu prijeći na druge tijekom prvog ciklusa pranja. Nakon upotrebe, mikrofiber treba skladištiti, oprati i držati odvojeno u skladu s njihovim namjenama. Drugim rijecima sortirajte ručnike po mjestu primjene

Od: 01.07.2020 do: 01.08.2020 ili do isteka zaliha

Ručnik mikrofibra snažno-upijajući (50x55cm) CarPro DHydrate Drying Towel

Raspoloživost i cijena

Ručnik mikrofibra snažno-upijajući (50x55cm) CarPro DHydrate Drying Towel može se kupiti u Auto Partes poslovnici za 69,00 kn. Akcija je snižena sa 89,00 kn za 22%. Akcija vrijedi još 24 dana.
Auto Partes poslovnica na adresi Slavonska Avenija 15 (7,260 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Auto Partes poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

poslovnice u tvojoj blizini

Auto Partes

Slavonska Avenija 15 10000 Zagreb

7,257 km