Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Links

Links Zagreb Trešnjevka, Glamočka 1, 10000 Zagreb
  • Otvoreno
  • Udaljenost: 3 km
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Links trgovinama za Slušalice Jabra Elite Sport, in-ear, bežične, crne je istekla. Akcije za kategoriju Zvučnici, slušalice i mikrofoni

Slušalice Jabra Elite Sport, in-ear, bežične, crne
-50%

Slušalice Jabra Elite Sport, in-ear, bežične, crne u Links trgovinama

samo 89,52 € 179,04 €

Ova ponuda je neaktivna

Jabra Elite Sport bežične slušalice imaju vrhunsku kvalitetu zvuka za glazbu i pozive te naprednu bežičnu povezivost kako bi osigurali istinsku izvedbu. Naš intuitivni dizajn bez kabela uključuje dva mikrofona u svakoj slušalici koji djeluju zajedno kako bi filtrirali pozadinsku buku osiguravajući da se samo vaš glas čuje jasno i bez ometanja u svakom okruženju.

Bilo da trčite ili vježbate u teretani, naše bežične slušalice ostaju čvrsto u ušima dok ste u pokretu - osiguravajući da nećete propustiti ritam.

Sada s baterijom koja pruža 4,5 sati reprodukcije, zajedno s prijenosnim kućištem za punjenje, naše bežične slušalice koje se stavljaju u uho pružaju vam 13,5 sati rada na raspolaganju.

Naši sportski umetci za uši sigurni su za nošenje bez obzira na to koliko je snažna vaša vježba i imate mogućnost nositi jednu ili obje slušalice ovisno o vašoj aktivnosti.

Sa samo jednim dodirom gumba možete biti svjesniji svog okruženja kroz čujne prolaze, koji pogodno filtriraju zvukove koji vas okružuju.

Bez obzira jeste li iskusan sportaš ili samo pokušavate biti vitki, možete trenirati pametnije, ne teže, s Jabrom Elite Sport i našom integriranom aplikacijom za fitness, Jabra Sport Life. Precizan monitor otkucaja srca radi s aplikacijom za praćenje i analizu vašeg fitnessa.

Od: 10.04.2020 do: 13.04.2020 ili do isteka zaliha

Slušalice Jabra Elite Sport, in-ear, bežične, crne

Raspoloživost i cijena

Akcija u Links trgovinama za Slušalice Jabra Elite Sport, in-ear, bežične, crne je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 1 proizvoda za kategoriju Zvučnici, slušalice i mikrofoni. Links poslovnica na adresi Glamočka 1 (3 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Links poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Links Zagreb Trešnjevka

Glamočka 1 10000 Zagreb

3 km

Links Zagreb Dubrava

Dankovečka 5 10000 Zagreb

6 km

Links Škorpikova

Škorpikova 11 10000 Zagreb

9 km

Links Varaždin

Križanićeva 18 42000 Varaždin

61 km