Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Links

Links Zagreb Trešnjevka, Glamočka 1, 10000 Zagreb
  • Otvoreno
  • Udaljenost: 3 km
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Links trgovinama za Sportski sat HUAWEI Watch GT 2 Pro, Sapphire, night black je istekla. Akcije za kategoriju Ostala informatička oprema

Sportski sat HUAWEI Watch GT 2 Pro, Sapphire, night black
-25%

Sportski sat HUAWEI Watch GT 2 Pro, Sapphire, night black u Links trgovinama

samo 198,95 € 265,31 €

Ova ponuda je neaktivna

Upoznajte novu eleganciju umjetnosti
Ovaj sat napravljen je od safirnog stakla i otporan je na ogrebotine, a neprimjetno se spaja s titanijskim kućištem za lagan i čvrst dizajn. Sjajna i koži prijateljska keramička poleđina osiguravaju ugodno nošenje. Sofisticiranom obradom, HUAWEI WATCH GT 2 Pro predstavlja profinjeni ukus uz savršenu ravnotežu umjetnosti i tehnologije.

Uživajte u tajnama prirode
Čim podignete zglob, možete znati vremena za izlazak i zalazak sunca te izlazak i zalazak mjeseca, a zatim se pripremite za avanture na otvorenom. Više od toga, sat pokazuje 8 različitih vrsta mjesečevih mijena poput mladog mjeseca, punog mjeseca, mjeseca prve četvrti itd. A otkrivanje plime i oseke omogućuje vam promatranje neba i uživanje u romantičnosti promatranja vremena koje prolazi.

Dizajniran kako bi se uklopio u vaš stil
Odaberite svoje lice sata s više od 200 izbora, tako da se ono uvijek može prilagoditi vašem stilu tijekom dana. Iskoristite beskonačnu zabavu od dinamičnih lica sata ili čitajte podatke u stvarnom vremenu izravno s funkcionalnim licima sata.

Više od 100 sportskih načina rada
Podržavajući precizno praćenje podataka za više od 100 načina vježbanja, poput penjanja, trčanja na otvorenom, veslanja, surfanja, tenisa itd., Pametni sat pomaže u praćenju cijelog vašeg kretanja. Štoviše, postoji više od 10 tekućih tečajeva s glasovnim navođenjem 3 koji vam daju više prijedloga za bolji trening.

Prepoznavanje vježbe
Jednostavno se bavite svojim uobičajenim treningom i sat će ga automatski prepoznati, a zatim krenite pratiti aktivnost jednim dodirom. Sada je dostupan za šest uobičajenih načina vježbanja:
trčanje u zatvorenom/na otvorenom, hodanje u zatvorenom/na otvorenom, te eliptik i veslanje.

Profesionalni podaci koji vam pomažu da trenirate bolje
VO2max je maksimalna brzina potrošnje kisika izmjerena tijekom napornog vježbanja. Maksimalni primitak kisika odražava kardiorespiratornu sposobnost i sposobnost izdržljivosti u vježbanju.

Nikad se nećete izgubiti
Značajka Route Back bilježi vašu rutu putovanja i koristi GPS za preciznije označavanje položaja. Kad je GPS signal preslab, šalje upozorenja. U tim okolnostima i dalje možete koristiti snimljenu rutu putovanja za provjeru u stvarnom vremenu i pronaći put natrag.

Budite informirani o vremenskim promjenama
Nagla promjena tlaka zraka uvijek dolazi s jakim vremenskim neprilikama. Ugrađeni barometar nadmorske visine otkriva promjenu tlaka zraka u stvarnom vremenu kako bi vam pružio podsjetnike i kako biste uvijek mogli biti spremni za svoja putovanja ili avanture na otvorenom.

Precizno praćenje, manja potrošnja
Safirno staklo na stražnjoj strani integrirano s poliranom keramičkom navlakom za ugodno nošenje. Nadograđene LED i četiri fotodiode surađuju s inteligentnim AI algoritmima, učinkovito smanjujući potrošnju energije istodobno precizno mjereći SpO2 ili puls, što vam pruža dulju zaštitu s jednim punjenjem.

Detekcija zasićenja kisikom
Zasićenost kisikom u krvi (SpO2) jedan je od važnih vitalnih znakova koji mogu odražavati opskrbu tijela kisikom. HUAWEI WATCH GT 2 Pro automatski pruža 24-satno otkrivanje razine SpO2 bez obzira kada radite, vježbate ili spavate, što pažljivo štiti vaše zdravlje danonoćno.

Znanstveno praćenje kvalitete sna
S HUAWEI TruSleep™ 2.0 tehnologijom, vaš HUAWEI WATCH GT 2 Pro može znanstveno pratiti i dijagnosticirati 6 tipičnih problema sa spavanjem, a istovremeno pruža prijedloge za bolji odmor. I dok spavate, sat nadgleda vaš puls, analizira vaše disanje i daje rezultat o vašoj ukupnoj kvaliteti spavanja.

Oslobodite se stresa
Velika opterećenja i ubrzani životni ritmovi ponekad vas stavljaju pod pritisak. Zasnovan na HUAWEI TruRelax™ tehnologiji, HUAWEI WATCH GT 2 Pro nudi cjelodnevno praćenje stresa i brine se za vaše zdravlje dan i noć. Pokušajte odraditi trening disanja kako biste oslobodili stresa i regulirali svoje raspoloženje u pravo vrijeme.

Praćenje otkucaja srca 24 sata
HUAWEI TruSeen™ 4.0+ tehnologija precizno nadgleda vaš puls i pruža inteligentne podsjetnike ako vaš puls pređe ili bude ispod normalne razine. Bez obzira tijekom treninga ili spavanja, sat će pravovremeno otkriti vaš puls kako bi vam pružio cjelodnevnu zaštitu.

Od: 01.04.2022 do: 30.04.2022 ili do isteka zaliha

Sportski sat HUAWEI Watch GT 2 Pro, Sapphire, night black

Raspoloživost i cijena

Akcija u Links trgovinama za Sportski sat HUAWEI Watch GT 2 Pro, Sapphire, night black je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 36 proizvoda za kategoriju Ostala informatička oprema. Links poslovnica na adresi Glamočka 1 (3 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Links poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Sve Huawei akcije

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Links Zagreb Trešnjevka

Glamočka 1 10000 Zagreb

3 km

Links Zagreb Dubrava

Dankovečka 5 10000 Zagreb

6 km

Links Škorpikova

Škorpikova 11 10000 Zagreb

9 km

Links Varaždin

Križanićeva 18 42000 Varaždin

61 km