Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Links

Links Zagreb Trešnjevka, Glamočka 1, 10000 Zagreb
  • Zatvoreno
  • Udaljenost: 3 km
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Links trgovinama za Tipkovnica LOGITECH Gaming G613, mehanička, crna, bežična, USB je istekla. Akcije za kategoriju Tipkovnice i miševi

Tipkovnica LOGITECH Gaming G613, mehanička, crna, bežična, USB
-14%

Tipkovnica LOGITECH Gaming G613, mehanička, crna, bežična, USB u Links trgovinama

samo 119,32 € 139,23 €

Ova ponuda je neaktivna

GAMERSKA BEŽIČNA MEHANIČKA TIPKOVNICA
Vrhunske gaming performanse
G613 je bežična tipkovnica nove generacije dizajnirana za igrače koji zahtijevaju vrhunske performanse mehaničkih prekidača i slobodu bežičnog igranja. G613 dolazi s bežičnom tehnologijom LIGHTSPEED™ s izrazito brzom frekvencijom osvježavanja od 1 milisekunde, tehnologijom Bluetooth® za povezivanje više računala, naprednim performansama Romer-G prekidača, 6 programibilnih G-tipki i nevjerojatnim trajanjem baterije.

BEŽIČNI LIGHTSPEED
Napredne bežične performanse
Bežična tehnologija LIGHTSPEED™ je naše sveobuhvatno optimizirano bežično rješenje koje donosi frekvenciju osvježavanja od 1 milisekunde za izrazito brzu i responzivnu bežičnu povezanost. Ovo profesionalno bežično rješenje ugrađeno je u G613 gaming tipkovnicu za postizanje nevjerojatne responzivnosti i performansi.

ROMER-G MEHANIČKI PREKIDAČI
Mehanički prekidači za profesionalce
Romer-G mehanički prekidači isporučuju tihe i precizne mehaničke performanse uz nevjerojatan osjećaj i izdržljivost od 70 milijuna klikova. Vrhunski profesionalni e-sportaši odabiru Romer-G prekidače zbog kratkog minimalnog hoda tipki od 1,5 mm, što ih čini 25 % bržim od standardnih mehaničkih prekidača konkurencije. Romer-G prekidači savršen su spoj brzine, preciznosti i tihih performansi.

PROGRAMIBILNE G-TIPKE
6 programibilnih tipki
6 namjenskih G-tipki mogu se programirati za prilagođene makro naredbe i naredbe unutar aplikacija. Složeni potezi jednostavno se i brzo realiziraju pritiskom tipke. G-tipkama možete dodijeliti naredbe za pojedinačnu igru ili profil aplikacije za prilagodljivost i praktičnost. Koristite Logitech gaming softver (LGS) za jednostavno postavljanje i upravljanje profilima, naredbama i ostalim.

POVEZIVANJE VIŠE UREĐAJA
LIGHTSPEED ili Bluetooth povezivanje
Povežite se s bežičnom tehnologijom LIGHTSPEED za izrazito brzu frekvenciju osvježavanja od 1 milisekunde ili se pritiskom tipke povežite s drugim uređajima putem tehnologije Bluetooth®. Omogućeno je brzo i jednostavno prebacivanje između LIGHTSPEED bežične tehnologije visokih performansi i Bluetootha.

TRAJANJE BATERIJE
Do 18 mjeseci rada
Uz samo 2 AA baterije G613 tipkovnicu možete koristiti do 18 mjeseci.* Kada baterija dosegne 15 %, LED svjetlosni pokazatelj na tipkovnici i Logitech gaming softver upozorit će vas na to prije kritičnog trenutka.**

NOVO BEŽIČNO RJEŠENJE ZA IGRANJE
Logitech G603 bežični miš i 613 gaming mehanička tipkovnica
Uparite G613 bežičnu mehaničku tipkovnicu s G603 bežičnim mišem za kompletno bežično rješenje. G603 tipkovnica dolazi s HERO senzorom nove generacije, bežičnom tehnologijom LIGHTSPEED, sustavom za upravljanje energijom pri visokoj i niskoj osjetljivosti i naprednim performansama koje zahtijevaju profesionalni igrači.

Bežična Da
Vrsta priključka USB + bluetooth
Mehanička Da
SwitchRomer-G
Numb Pad Da
Layout HR
LED Ne
Boja Crna

Od: 23.03.2020 do: 29.03.2020 ili do isteka zaliha

Tipkovnica LOGITECH Gaming G613, mehanička, crna, bežična, USB

Raspoloživost i cijena

Akcija u Links trgovinama za Tipkovnica LOGITECH Gaming G613, mehanička, crna, bežična, USB je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 73 proizvoda za kategoriju Tipkovnice i miševi. Links poslovnica na adresi Glamočka 1 (3 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Links poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Sve Logitech akcije

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Links Zagreb Trešnjevka

Glamočka 1 10000 Zagreb

3 km

Links Zagreb Dubrava

Dankovečka 5 10000 Zagreb

6 km

Links Škorpikova

Škorpikova 11 10000 Zagreb

9 km

Links Varaždin

Križanićeva 18 42000 Varaždin

61 km