Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .

Links

Links Pula, Viška 2a, 52100 Pula
  • Zatvoreno
  • Udaljenost: 6,513 km
  • Akcije: 52
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Links trgovinama za Tipkovnica LOGITECH Gaming G613, mehanička, crna, bežična, USB je istekla. Akcije za kategoriju Tipkovnice i miševi

Tipkovnica LOGITECH Gaming G613, mehanička, crna, bežična, USB
-14%

Tipkovnica LOGITECH Gaming G613, mehanička, crna, bežična, USB u Links trgovinama

samo 899,00 kn umjesto 1.049,00 kn

Ova ponuda je neaktivna

GAMERSKA BEŽIČNA MEHANIČKA TIPKOVNICA
Vrhunske gaming performanse
G613 je bežična tipkovnica nove generacije dizajnirana za igrače koji zahtijevaju vrhunske performanse mehaničkih prekidača i slobodu bežičnog igranja. G613 dolazi s bežičnom tehnologijom LIGHTSPEED™ s izrazito brzom frekvencijom osvježavanja od 1 milisekunde, tehnologijom Bluetooth® za povezivanje više računala, naprednim performansama Romer-G prekidača, 6 programibilnih G-tipki i nevjerojatnim trajanjem baterije.

BEŽIČNI LIGHTSPEED
Napredne bežične performanse
Bežična tehnologija LIGHTSPEED™ je naše sveobuhvatno optimizirano bežično rješenje koje donosi frekvenciju osvježavanja od 1 milisekunde za izrazito brzu i responzivnu bežičnu povezanost. Ovo profesionalno bežično rješenje ugrađeno je u G613 gaming tipkovnicu za postizanje nevjerojatne responzivnosti i performansi.

ROMER-G MEHANIČKI PREKIDAČI
Mehanički prekidači za profesionalce
Romer-G mehanički prekidači isporučuju tihe i precizne mehaničke performanse uz nevjerojatan osjećaj i izdržljivost od 70 milijuna klikova. Vrhunski profesionalni e-sportaši odabiru Romer-G prekidače zbog kratkog minimalnog hoda tipki od 1,5 mm, što ih čini 25 % bržim od standardnih mehaničkih prekidača konkurencije. Romer-G prekidači savršen su spoj brzine, preciznosti i tihih performansi.

PROGRAMIBILNE G-TIPKE
6 programibilnih tipki
6 namjenskih G-tipki mogu se programirati za prilagođene makro naredbe i naredbe unutar aplikacija. Složeni potezi jednostavno se i brzo realiziraju pritiskom tipke. G-tipkama možete dodijeliti naredbe za pojedinačnu igru ili profil aplikacije za prilagodljivost i praktičnost. Koristite Logitech gaming softver (LGS) za jednostavno postavljanje i upravljanje profilima, naredbama i ostalim.

POVEZIVANJE VIŠE UREĐAJA
LIGHTSPEED ili Bluetooth povezivanje
Povežite se s bežičnom tehnologijom LIGHTSPEED za izrazito brzu frekvenciju osvježavanja od 1 milisekunde ili se pritiskom tipke povežite s drugim uređajima putem tehnologije Bluetooth®. Omogućeno je brzo i jednostavno prebacivanje između LIGHTSPEED bežične tehnologije visokih performansi i Bluetootha.

TRAJANJE BATERIJE
Do 18 mjeseci rada
Uz samo 2 AA baterije G613 tipkovnicu možete koristiti do 18 mjeseci.* Kada baterija dosegne 15 %, LED svjetlosni pokazatelj na tipkovnici i Logitech gaming softver upozorit će vas na to prije kritičnog trenutka.**

NOVO BEŽIČNO RJEŠENJE ZA IGRANJE
Logitech G603 bežični miš i 613 gaming mehanička tipkovnica
Uparite G613 bežičnu mehaničku tipkovnicu s G603 bežičnim mišem za kompletno bežično rješenje. G603 tipkovnica dolazi s HERO senzorom nove generacije, bežičnom tehnologijom LIGHTSPEED, sustavom za upravljanje energijom pri visokoj i niskoj osjetljivosti i naprednim performansama koje zahtijevaju profesionalni igrači.

Bežična Da
Vrsta priključka USB + bluetooth
Mehanička Da
SwitchRomer-G
Numb Pad Da
Layout HR
LED Ne
Boja Crna

Od: 23.03.2020 do: 29.03.2020 ili do isteka zaliha

Tipkovnica LOGITECH Gaming G613, mehanička, crna, bežična, USB

Raspoloživost i cijena

Akcija u Links trgovinama za Tipkovnica LOGITECH Gaming G613, mehanička, crna, bežična, USB je istekla. Njuškalo popusti trenutno ima sniženje 116 proizvoda za kategoriju Tipkovnice i miševi. Nema informacije za radno vrijeme Links poslovnice na adresi Viška 2a (6,513 km udaljeno).
Sve Links poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Links Pula

Viška 2a 52100 Pula

6,510 km

Links Rijeka

Ulica Josipa Jurja Strossmayera 8A 51000 Rijeka

6,524 km

Links Varaždin

Križanićeva 18 42000 Varaždin

6,594 km

Links Zagreb Trešnjevka

Glamočka 1 10000 Zagreb

6,598 km