Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija Trosjed na razvlačenje robne marke ti`me Ti`me je istekla ili se više ne nalazi na Njuškalo katalozima. Akcije za kategoriju Vrt, alati i građenje

Trosjed na razvlačenje robne marke ti`me Ti`me

samo 451,14 € 530,76 €

NARUČI ONLINE ►

Postignite efektno uređenje doma korištenjem modernog i praktičnog namještaja. Savršen spoj modernog dizajna, udobnosti i funkcionalnosti  postignite uz ovaj trosjed na razvlačenje "Stella", koji je dio robne marke TI`ME. Izrađen je od kvalitetnih materijala u sivoj boji. Udoban je zahvaljujući unutrašnjosti od pjene i konstrukcije na valovitim oprugama. Dodatnu udobnost mu osiguravaju jastuci za leđa, jastuci za naslon za ruke i ukrasni jastučići koji su uključeni u cijenu. Cjelokupnom dizajnu dodatno pridonose četvrtaste noge u boji kroma. Ovaj trosjed bit će savršen izbor zahvaljujući brojnim mogućnostima koje nudi. Tijekom dana ga možete koristiti za druženja ili za opuštanje uz dobru knjigu ili film. Kada padne mrak vrlo jednostavno ga možete pretvoriti u funkcionalan krevet. Zahvaljujući prostranoj površini za ležanje, dimenzija cca 140 x 205 cm, Vaši gosti će imati dovoljno prostora za spavanje, ukoliko Vam je potreban dodatni ležaj. U cijenu je uključen i praktični sanduk za posteljinu. Prilagodite ga vlastitom stilu uređenja zahvaljujući izboru tkanina s obzirom na vlastite preferencije. Dostupan je i u drugim bojama. Maksimalna opteretivost iznosi do cca 240 kg. Uživajte u trenucima opuštanja uz ovaj moderan i praktičan trosjed na razvlačenje, dimenzija cca 205 x 88 x 96 cm.

Od: 01.08.2020 do: isteka zaliha

Akcija za Trosjed na razvlačenje robne marke ti`me Ti`me je istekla 26.08.2020. Na Njuškalo katalozima trenutno ima 698 akcije u kategoriji Vrt, alati i građenje.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Vrt, alati i građenje:

Dom i vrt u tvojoj blizini

Tedi Dubrava

Trg Drage Iblera 10 10000 Zagreb

331 m

Kik - Martićeva

Martićeva ulica 9 10000 Zagreb

395 m

Posteljina.hr Ilica

Ilica 16 10000 Zagreb

682 m

Pepco - Centar Cvjetni

Trg Petra Preradovića 6 10000 Zagreb

695 m