Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija WhiteBlack Elite 3u1 Manri Book 51 Peg Perego je istekla ili se više ne nalazi na Njuškalo katalozima. Akcije za kategoriju Dječja kolica

WhiteBlack Elite 3u1 Manri Book 51 Peg Perego

samo 741,92 € 934,37 €

Peg Perego Book Plus već sada su postala kultna dječja kolica, jer unatrag nekoliko godina gotovo svi budući roditelji, ali i oni koji već imaju djecu, a očekuju prinovu, moraju ih vidjeti i doživjeti. Razlog tomu je što imaju gotovo savršenu funkcionalnost i sklopljena zauzimaju izuzetno malo prostora. Kako bi ih potpuno doživjeli potražite trgovinu, kao što je mojabeba.hr, u kojoj će Vam ih stručno osoblje pokazati u detalje.

Peg Perego Book 51 White/Black Elite dječja kolica 3u1 u boji Manri mekane i udobne tkanine koja djetetu pruža izuzetnu udobnost. A šarenilom boja i kreativnim dizajnom u trendovskom raspoloženju, istiću se svojom originalnošću. Svojom uskom „Slim“ konstrukcijom širine samo 51 cm mogu stati u prtljažnik i najmanjih automobila. U komplet ovih dječjih kolica 3u1 uključeno je: Pop Up sportsko sjedalo, navlaka za noge, Primo Viaggio SL autosjedalica (grupa 0+), Navetta XL košara, torba s podlogom za presvlačenje, konstrukcija Book 51 White/Black (bijelo/crna), navlaka za kišu i košara za stvari. Kolica su namijenjena za dijete od rođenja do 4.godine života, odnosno dok se dijete vozi u kolicima.

Peg Perego Book 51 konstrukcija kolica u bijelo/crna boji (White/Black) ukupne je širine samo 51 cm, što je 8 cm uže nego Book Plus konstrukcija. Takva "Slim" konstrukcija lakše se vozi kroz uske prolaze, gužve u trgovinama i sl., a dizajnirana su na način kako bi zajedno s amortizerima na stražnjim kotačima što više ublažila treskanje uzrokovano vožnjom po neravnim terenima, pa stvaraju bebi osjećaj ugode i veću udobnost u vožnji. - Konstrukcija kolica ima 4 bijela kotača obložena crnom gumom: zadnji promjera 27 cm, a prednji promjera 17 cm, - Kočnica se nalazi na stražnjim kotačima, - Prednji kotači su rotirajući s prekidačem na ručki konstrukcije s kojim se zaključavaju i otključavaju oba prednja kotača u jedan položaj, - Sklapanje i rasklapanje kolica doslovce je jednom rukom, tako da ih preklopite kao "knjigu", - Sklopljena stoje samostalno i ne moraju se nositi nego ih se samo gura, - Vrlo čvrsta i lagana konstrukcija izrađena je od aluminijske legure, - Spojene ručke omogućuju upravljanje jednom rukom, - Ručka kolica obložena ugodnom mekanom spužvom i podesiva je po visini, - Velika shopping košara. Peg Perego Pop Up sjedalo skida se i postavlja na konstrukciju kolica jednim potezom, odnosno na jedan klik i okreće u oba smjera vožnje.

Preklapa se zajedno s konstrukcijom kolica i na taj način sklopljena zauzimaju malo prostora. Sportsko sjedalo ima navlaku za noge u boji dezena kolica koja se gumbima postavlja na sjedalo kako bi dijete bilo zaštićeno za vrijeme kišnih, vjetrovitih i zimskih dana. Na sportskom sjedalu je podesivi naslon za noge i podesivi naslon za leđa od sjedećeg do ležećeg položaja. Dijete u sjedalu je vezano sistemom sigurnosnih pojasa u 5 točaka, koji osiguravaju veću pokretljivost djeteta. Mala moderno dizajnirana kupola na sjedalu jednostavno otvaranjem na cif postaje velika kupola koja štiti dijete od svih neželjenih vremenskih utjecaja: kiša, vjetar, sunce… Na kupoli je otvor za ventilaciju s mrežicom. Dimenzije kolica (DxŠxV): 93 x 51 x 106 cm Dimenzije sklopljenih kolica: 35 x 51 x 83 cm Težina kolica sa sportskim sjedalom: 10,5 kg

Primo Viaggio SL autosjedalica (grupa 0+) Namijenjeno djeci od 0-13 kg (grupa 0+). Dječja autosjedalica s naslonom za glavu koje je dizajnirano kako bi smanjilo jačinu udarca u djetetovu glavu i vrat u slučaju bočnog sudara. Može se podesiti u pet različitih položaja i garantira maksimalnu sigurnost dok vaše dijete raste. Sigurnosni pojasevi su u 3 točke s mekanom podstavom i anatomskim jastukom za novorođenče koji se uklanja kada dijete naraste veće.

Tkanina na autosjedalici je u boji kolica, a unutrašnjost je od pamuka koji je mekan i prozračan. To omogućava Vašem djetetu savršenu udobnost pri dužim šetnjama i putovanjima automobilom. Podesiva kupola koja pruža zaštitu od UV zračenja (UPF 50+). Podesiva ručka za nošenje. Može se pričvrstiti u auto pomoću sigurnosnih pojaseva u vozilu ili pomoću Belted baze, te pomoću Isofix baze. Najsigurnija autosjedalica na tržištu.

U lipnju 2013.godine autosjedalica Peg Perego Primo Viaggio SL u kombinaciji s Isofix bazom osvojila je maksimalnih 5 zvjezdica prema testovima najpriznatijih svjetskih agencija za sigurnost: ADAC, OAMTC, Stiftung Warentest i TCS. Dimenzije autosjedalice (DxŠxV): 60 x 43 x 65 cm Težina: 3,8 kg Košara Navetta XL Namjenjena je za bebe od rođenja do 10 kg težine. Jednostavno se montira na konstrukciju kolica jednim potezom i tako skida. Izrađena od prozračnih materijala koji se svi skidaju i jednostavno održavaju.

Plastična ručka odvojena je od kupole košare koja zajedno s presvlakom štiti bebu od neželjenih vremenskih utjecaja: kiše, vjetra, sunca… Unutrašnji materijali su pamučni, pa je vrlo udobna za bebu. Na samoj podnici nalaze se 4 otvora za ventilaciju koji su preko ljeta treba otvoriti, a preko zime zatvoriti. Podnica je blago zaobljena, pa košaru možete lagano ljuljati i na taj način uspavati dijete. Na dnu košare su skrivene nogice koje raslkapanjem podižu košaru od tla za nekoliko centimetara, a kako je dosta velika i široka, može služiti kao mali prenosni krevetić za bebu. Dimenzije košare: - unutarnje (DxŠ): 70 x 32 cm, vanjska (DxŠxV): 87 x × 45,5 × 67 cm Težina košare: 5,5 kg

Akcija za WhiteBlack Elite 3u1 Manri Book 51 Peg Perego je istekla 31.12.2017. Na Njuškalo katalozima trenutno ima 4 akcije u kategoriji Dječja kolica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Dječji svijet:

Dječji svijet u tvojoj blizini

Ontario Pazin

Dinka Trinajstića 2 52000 Pazin

6,495 km

Denis Pula

Stoja 14 a 52000 Pula

6,508 km

Ciciban Pula

Flanatička 4 52000 Pula

6,510 km

Ontario Pula

Zagrebačka 10 52000 Pula

6,510 km