Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .

Auto Partes

Auto Partes, Slavonska Avenija 15, 10000 Zagreb
  • Zatvoreno
  • Udaljenost: 7 km
  • Akcije: 4
  • 1 katalozi
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Auto Partes trgovinama za Zaštita za lak Polymer sealant 473ml Meguiar's NXT Generation Polymer Paint Sealant je istekla. Akcije za kategoriju Auto kozmetika i tekućine

Zaštita za lak Polymer sealant 473ml Meguiar's NXT Generation Polymer Paint Sealant
-34%

Zaštita za lak Polymer sealant 473ml Meguiar's NXT Generation Polymer Paint Sealant u Auto Partes trgovinama

samo 119,00 kn umjesto 179,00 kn

Ova ponuda je neaktivna

NXT GENERATION POLYMER PAINT SEALANT
Meguiarov novi NXT Generation Polymer Paint Sealant znanstveni je napredak koji predstavlja potpuno novu dimenziju zaštite boje. Ova tehnološki napredna sintetička formula klizi i briše bez napora, precizno obradjuje površinu tako što svodi na najmanju moguću mjeru sitne swirlove i mikro-ogrebotine dok istovremeno stvara duboki i visoki sjaj boji i daje „wet“ izgled vaše boje. Meguiarsovoj hidrofobna tehnologija polimerizira besprijekornu zaštitu od vode i oksidacije, korozije i degradacije površine. Meguiarov NXT Generation Polymer Sealant za lakirane površine daje vam intenzivan, duboki „wet“ izgled sa puno sjaja, zaštitu i vrhunski „beading“ zahvaljujući Hydrophobic Polymer Technology.
Upotreba: Dobro protresite. Za najbolje rezultate nanesite na čistu, hladnu površinu u sjeni. Ako površina ima kontaminaciju, mrlje ili duboke swirlove/oblake, očitite površine s Meguiarsovim ScratchX 2.0 i/ili sa Meguiarsovim kompletom sa glinom i detalierom – Smooth Surface Quik Clay Kit za optimalne rezultate.
Nanesite malu količinu proizvoda na pripremljenu podlogu i nanosite tanak, ravnomjeran sloj preko cijelog vozila i ostavite da se osuši. Uklonite sa čitom i suhom Meguiarsovom krpom/ručnikom. Također je pogodan za uporabu s DA POLISHER-om
G30118
Pakiranje: 532mL

Od: 02.03.2020 do: 01.04.2020 ili do isteka zaliha

Zaštita za lak Polymer sealant 473ml Meguiar's NXT Generation Polymer Paint Sealant

Raspoloživost i cijena

Akcija u Auto Partes trgovinama za Zaštita za lak Polymer sealant 473ml Meguiar's NXT Generation Polymer Paint Sealant je istekla. Njuškalo popusti trenutno ima sniženje 1 proizvoda za kategoriju Auto kozmetika i tekućine. Nema informacije za radno vrijeme Auto Partes poslovnice na adresi Slavonska Avenija 15 (7 km udaljeno).
Sve Auto Partes poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Auto Moto:

poslovnice u tvojoj blizini

Auto Partes

Slavonska Avenija 15 10000 Zagreb

7 km