Tvoja lokacija postavljena je automatski. Ako nije točna, .
* najniža cijena proizvoda u razdoblju od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje.

Ronis

Ronis Velesajam, Av. Dubrovnik 15A, 10020 Zagreb
  • Zatvoreno
  • Udaljenost: 4 km
warning

Ova ponuda je istekla

Akcija u Ronis trgovinama za Zvučnici za Pc harman kardon soundsticks 3, mkii je istekla. Akcije za kategoriju Ostala informatička oprema

Zvučnici za Pc harman kardon soundsticks 3, mkii
-16%

Zvučnici za Pc harman kardon soundsticks 3, mkii u Ronis trgovinama

samo 185,68 € 220,19 €

Ova ponuda je neaktivna

OPIS ARTIKLA

Zvučnici Harman Kardon SOUNDSTICKS III - Zvučnici Harman Kardon SOUNDSTICKS III postali su dizajnerski zaštitni znak Harman Kardona. Novi SoundSticks III donose i nešto više: 6”, 20W aktivni subwoofer, osam 1” pretvornika punog raspona, plug-and-play kompatibilnost s gotovo svim multimedijalnim uređajima. Harman Kardon SoundSticks III zvučnički sustav donosi novu razinu užitka u glazbi, igrama i filmovima, uz spektakularan vizualni doživljaj.

Je li moguće poboljšati nešto što je već savršeno? Hvaljen za svoj zadivljujući dizajn na MOMA u New Yorku, originalni SoundSticks je postao jos jedan Harman Kardon orijentir dobrog dizajna. SoundSticks III je sve to i više. Sadrži subwoofer od 15,24 centimetra i 20 vati i osam pretvarača s punim dometom od 2,5 centimetra.

Kompatibilan je praktično sa bilo kojim multimedijskim uređajem. Zadivljujući industrijski dizajn koji se savršeno slaže sa jasnoćom zvuka. Harman Kardon SoundSticks III zvučni sistem donosi novu razinu uzbuđenja u muzici, igricama i filmovima sa vrlo majo spajanja- i pored svega izgleda spektakularno.

Od: 02.09.2019 do: 30.09.2019 ili do isteka zaliha

Zvučnici za Pc harman kardon soundsticks 3, mkii

Raspoloživost i cijena

Akcija u Ronis trgovinama za Zvučnici za Pc harman kardon soundsticks 3, mkii je istekla. Njuškalo katalozi trenutno ima sniženje 36 proizvoda za kategoriju Ostala informatička oprema. Ronis poslovnica na adresi Av. Dubrovnik 15A (4 km udaljeno) otvorena je danas od do
Sve Ronis poslovnice i radno vrijeme poslovnica.

Mogla bi te zanimati akcije iz kategorije Tehnika:

poslovnice u tvojoj blizini

Ronis Velesajam

Av. Dubrovnik 15A 10020 Zagreb

4 km

Ronis Galerija sjever

Svetojelenska cesta 25 40000 Čakovec

73 km